Over ons

Wat kan en doet Vialink Entertainment & Communicatie?

Vialink Entertainment & Communicatie is een nieuw bedrijf met grote ambities. Wij zijn een innovatief bedrijf dat zich richt op het implenteren van iPads in verschillende marktsegmenten in combinatie met het ontwikkelen van product gerichtte applicaties.
Wij onderzoeken in welke markt de iPad ingezet kan worden ter verbetering van service, omzet, entertainment & communicatie.

Waarom gekozen voor de iPad?

De Apple iPad is het meest revolutionaire mobiele Multi-Touch-apparaat op de markt. iPad maakt gebruik van programma’s (Apps) om bijvoorbeeld tv te kijken, muziek te beluisteren of de krant te lezen. Als full service communicatiebureau, was dit voor ons dan ook meer dan genoeg reden om een eigen ontwikkelafdeling voor iPhone app’s en iPad app’s op te starten met onze partner.

Is de iPad een hype? Volgens ons niet.....wij zien het eerder als een evolutie, eentje die nieuwe markten kan bespelen en sommige bedrijven een nieuwe impuls kan geven om met deze hardware nieuwe inkomsten te genereren. Met de iPad die het mobiel computergebruik gaat veranderen is de App een belangrijk communicatie-instrument geworden. Of het nu gaat om uw doelgroep van actuele informatie te voorzien of om een slimme functie aan te bieden, een App is de manier voor mobiele interactie .